Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO! Președintele CJ și primarul Sucevei, dar și mai mulți transportatori, prezenți la mitingul pentru susținerea realizării autostrăzii A8, Ungheni-Iași-Târgu Mureș

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, primarul Sucevei, Ion Lungu, alături de mai mulţi transportatori din judeţ au participat, sâmbătă, la mitingul pentru susţinerea construcţiei autostrăzii A8 Iaşi – Târgu Mureş.

Peste patru mii de persoane au cerut şi printr-o petiţie online ca estul să fie legat de vestul ţării printr-o autostrada. Mai ales că anul viitor este sărbătorit şi Centenarul Marii Uniri.

„Am participat astăzi la mitingul organizat pentru susținerea realizării autostrăzii A8, Ungheni-Iași-Tîrgu Mureș. Noi sucevenii ne dormim să construim această autostradă, fără ea orașul va fi condamnat la subdezvoltare.  Nu vrem să stăm cu mâna întinsă la guvern, vrem să ne creștem veniturile proprii, pentru aceasta este necesară dezvoltarea economică a orașului, crearea de noi locuri de muncă, realizarea de investiții mari în oraș. Fără o infrastructură adecvată aceste lucruri nu se vor întâmpla. Știm că nu este ușor, dar nici imposibil să determinăm realizarea acestei autostrăzi. Prin perseverență și fermitate, avem șanse să reușim. Doamne ajută!”, a spus primarul Lungu.

Sub dictonul „Împreună pentru A8: Ungheni – Iaşi – Tg Mureş”, protestul a început de vineri și se va încheia duminică, fiind organizat de un grup de inițiativă din Iași.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Președintele CJ și primarul Sucevei, dar și mai mulți transportatori, prezenți la mitingul pentru susținerea realizării autostrăzii A8, Ungheni-Iași-Târgu Mureș | Moldova24

Lăsați un comentariu

*