Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Individ căutat pentru sex cu minori și contrabandă, prins după un furt la o fermă

Proprietarul unei ferme din comuna Frătăuții Vechi, un bărbat de 61 de ani, a fost prădat de două persoane, un bărbat și o femeie, pe care îi angajase să îl ajute la treburile din fermă. Furtul a avut loc pe 15 august, dat vineri, 18 august, oamenii legii au reușit să îl prindă pe unul dintre făptași.

Autorul a fost identificat pe strada Spitalului din orașul Frasin, ca fiind un bărbat de 28 de ani, din județul Botoșani. Bunurile sustrase, respectiv un televizor, un aparat de sudură și o trusă de chei au fost recuperate și restituite părții vătămate.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul este urmărit la nivel național din 24.12.2016, întrucât pe numele său, Judecătoria Darabani a emis două mandate de executare a pedepsei privative de libertate, respectiv 6 ani, 8 luni și 293 zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă și 5 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor. În baza mandatelor de executare a pedepsei, bărbatul de 28 de ani a fost escortat și încarcerat în Penitenciarul Botoșani”, precizează IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Individ căutat pentru sex cu minori și contrabandă, prins după un furt la o fermă | BotosaniNews.ro
  2. Individ căutat pentru sex cu minori și contrabandă, prins după un furt la o fermă | Moldova24
  3. Individ căutat pentru sex cu minori și contrabandă, prins după un furt la o fermă - Exclusiv24.net

Lăsați un comentariu

*