Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Infractorii suceveni, neprinși, care dispar de pe listele de urmăriţi ale Poliţiei Române şi ale Interpolului

În ultimii ani, pe site-urile Poliţiei Române şi Interpolului figurau ca urmăriţi mai mulţi infractori români, consideraţi extrem de periculoşi sau care erau căutaţi de foarte mult timp. Celebrul afacerist evazionist Severin Tcaciuc, capul unei grupări de tip mafiot – Alexie Pitişciuc şi violatorul Sorin Colev nu mai figurează ca fiind urmăriţi, deşi aceştia sunt în continuare în libertate, potrivit Adevarul.

În ultimii ani, pe site-urile Poliţiei Române şi Interpolului figurau ca urmăriţi mai mulţi infractori români, consideraţi extrem de periculoşi sau care erau căutaţi de foarte mult timp. Celebrul afacerist evazionist Severin Tcaciuc, capul unei grupări de tip mafiot – Alexie Pitişciuc şi violatorul Sorin Colev nu mai figurează ca fiind urmăriţi, deşi aceştia sunt în continuare în libertate.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, cei de la IGPR aleg urmăriţii ce sunt postaţi pe site-ul instituţiei. Situaţia celor ce nu mai apar pe lista „Most Wanted” sau pe cea a persoanelor urmărite este una clară pentru poliţişti, de aceea nu mai sunt afişaţi pe site-ul Poliţiei Române sau pe cel al Interpolului. Practic, poliţiştii ştiu unde se află persoanele urmărite însă acestea nu pot fi extrădate în România din diverse motive.

Citeste mai mult: adev.ro/ouq4za


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*