Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Un tânăr aflat la volanul unei mașini, tras pe dreapta de polițiștii din Marginea. Cum a ajuns să fie cercetat pentru patru infracțiuni

Un tânăr de 22 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare, a fost tras pe dreapta de polițiștii din Marginea, duminică după-amiază, în timp ce se afla pe DN 17A, în comuna Marginea.

La verificări, el  a prezentat pentru control un permis de conducere auto eliberat de autoritățile ucrainene.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la autenticitatea și valabilitatea permisului de conducere auto, polițiștii au efectuat verificări, constatând faptul că, la 22.09.2015, tânărul de 22 de ani nu figura ca fiind posesor de pașaport valid, document ce i-ar fi fost necesar în vederea trecerii frontierei în statul Ucraina sau permis de rezidență.

De asemenea, în urma interogării bazelor de date, polițiștii au constatat faptul că, acesta nu posedă permis de conducere auto eliberat de către autoritățile din România.

Așa se face că, dintr-un foc, tânărul s-a ales cu dosar penal pentru patru infracțiuni: „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, complicitate la „fals material în înscrisuri oficiale”, „uz de fals” și „fals material în înscrisuri oficiale”.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un tânăr aflat la volanul unei mașini, tras pe dreapta de polițiștii din Marginea. Cum a ajuns să fie cercetat pentru patru infracțiuni | Moldova24

Lăsați un comentariu

*