Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Inconștiență! Un tânăr beat și fără permis a distrus cu mașina gardul unei case, apoi și-a văzut de drum

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Sucevița, a dat dovadă de o inconștiență crasă, duminică seară. El s-a urcat beat la volanul unei mașini, deși nu avea nici măcar permis de conducere, și a distrus cu autoturismul gardul locuinței unei femei de 55 de ani din comuna Sucevița, apoi dus a fost.

Femeia a suntat la 112, iar polițiștii au început demersurile pentru identificarea tânărului. Autoturismul a fost găsit avariat și fără plăcuțele de înmatriculare, la locul incidentului.

„În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, tânărul a fost identificat pe raza comunei Sucevița. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de 24 de ani, nu posedă permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice” și „distrugere”, ce va fi soluționat procedural”, se arată într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Inconștiență! Un tânăr beat și fără permis a distrus cu mașina gardul unei case, apoi și-a văzut de drum | Moldova24

Lăsați un comentariu

*