Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Accident cu patru victime după ciocnirea a trei mașini

Un accident cu patru victime a avut loc, joi, pe raza localității Preutești. Din primele informații, trei mașini s-au ciocnit violent.

Niciuna dintre victime nu a rămas încarcerată, dar au primit îngrijiri medicale, două fiind transportate la spital.

 În timp ce conducea autoturismul pe DJ 208, pe raza localității Preutești, un localnic de 47 de ani nu a adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 57 de ani din comuna Dolhești, pe care l-a proiectat în autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 38 de ani, din aceeași localitate.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a unei minore de 7 ani din comuna Dolhești, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 38 de ani, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*