Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

A trecut pe roșu și a spulberat cu mașina un copil, pe trecerea de pietoni. Șoferul, judecat pentru ucidere din culpă

Un șofer, în vârstă de 19 ani, din Milișăuți a spulberat un copil de zece ani, pe trecerea de pietoni de pe strada Grigore Ghica din municipiul Suceava. Totul s-a petrecut pe 10 septembrie 2016, dar acum procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus trimiterea în judecată, sub măsura controlului judiciar, a lui Paul Florin Ududec pentru ucidere din culpă.

Anchetatorii au arătat că la data respectivă, în jurul orelor 13:1, Ududec a condus autoutilitara marca Mercedes Sprinter pe strada Grigore Alexandru Ghica din municipiul Suceava, iar când ajuns la intersecţia dirijată cu strada Zefirului, nu a respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului electric şi a accidentat mortal pe minorul B.D.J., care se afla angajat în traversarea părţii carosabile pe marcaj pietonal, la culoarea verde a semaforului electric.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Suceava.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, susțin procurorii.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A trecut pe roșu și a spulberat cu mașina un copil, pe trecerea de pietoni. Șoferul, judecat pentru ucidere din culpă | Moldova24

Lăsați un comentariu

*