Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Licitație pentru vânzarea unor terenuri ultracentrale în Suceava. Prețul: 2,2 milioane de euro

terenuri romups suceavaMai multe terenuri situate în zona ultracentrală a municipiului Suceava au fost scoase la vânzare pentru un preț de 2,2 milioane de euro.

Societatea TZA Insolventa S.P.R.L, lichidator judiciar al firmei Office Developement SRL București, a scos la vânzare șase terenuri intravilane în suprafață totală de 55.281 mp care aparțin firmei bucureștene.

Terenurile, situate pe Calea Unirii nr. 28 și 30A, se vând la pachet, licitația organizată de lichidator urmând să se desfășoare pe 19 iulie 2017.

Decizia a fost luată pe 9 iunie de Adunarea Creditorilor firmei Office Developement SRL București.

Potrivit lichidatorului, cele șase imobile se vând împreună (ca un ansamblu/ intreg), cu pretul de pornire la licitatie de 2.221.200 euro (echivalent in lei la cursul BNR) la care se adauga TVA.

Terenurile scoase la licitație au aparținut fostei Întreprinderi de Utilaje şi Piese de Schimb Suceava, devenită ulterior ROMUPS SA Suceava.

Ele au fost preluate, în 2005 de societatea Imotur SRL Suceava, firma patronata de Bogdan Lenta, care le-a vândut în 2007 către Office Development SRL București.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Licitație pentru vânzarea unor terenuri ultracentrale în Suceava. Prețul: 2,2 milioane de euro | Moldova24

Lăsați un comentariu

*