Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

A tâlhărit un tânăr sub amenințarea cuțitului, în parcul Ariniș. Ce pedeapsă a primit

Un tânăr de 20 de ani, din Gura Humorului, a fost condamnat definitiv, vineri, de Curtea de Apel Suceava, la doi ani de închisoare cu suspendare, după ce a tâlhărit un sucevean de 21 de ani, în Parcul Ariniș din Gura Humorului sub amenințarea cuțitului.

Rober Suciu (fost Bana) i-a furat tânărului un iPhone 6s în valoare de aproape 4.000 de lei, în martie 2016.

Tânărul în vârstă de 21 de ani, din municipiul Suceava, s-a deplasat la Gura Humorului, unde s-a întâlnit cu doi amici din localitate, cu care a mers în parcul Ariniş. La un moment dat s-a apropiat un alt tânăr, de etnie romă, care îi cunoştea din vedere pe ceilalţi doi. Individul i-a cerut tânărului din Suceava telefonul pe care acesta îl avea în mână, spunându-i că trebuie să sune urgent pe cineva. Când acesta a refuzat, s-au luat la ceartă.

Robert Bana l-a ameninţat pe tânăr cu un cuţit, l-a lovit în spate cu mânerul cuţitului şi i-a provocat o tăietură cu lama la nivelul mâinii. Ulterior, s-a repezit asupra victimei căzute la pământ şi i-a sustras telefonul mobil din buzunar, după care a părăsit în fugă locul faptei.

Robert Suciu (Bana) a mai fost anchetat şi trimis în judecată pentru o faptă de tâlhărie comisă în perioada în care era minor.

Tânăr tâlhărit de telefonul mobil sub amenințarea cuțitului


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A tâlhărit un tânăr sub amenințarea cuțitului, în parcul Ariniș. Ce pedeapsă a primit | Moldova24

Lăsați un comentariu

*