Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Zeci de amenzi date de jandarmi, la Zilele Sucevei, pentru cerșetori și scandalagii

Zeci de jandarmi suceveni au fost la datorie de Zilele Sucevei pentru a asigura ordinea în cadrul manifestărilor organizate cu acest prilej.

Astfel, în cadrul acțiunilor desfășurate, au fost aplicate patru amenzi pentru comerț stradal ilegal, confiscându-se bunuri în valoare de 1.062 de lei, patru amenzi pentru fumat în spațiul public, dându-se amenzi de 500 de lei.

De asemenea, au fost aplicate de jandarmi 21 de amenzi pentru cerșetorie, consum de alcool în locuri publice, provocare de scandal în locuri publice, refuz de a se legitima. Valoarea amenzilor a fost de 2.960 de lei.

În perioada 22 – 25 iunie a.c., 75 de jandarmi alături de poliţişti, lucrători I.S.U. şi poliţişti locali au asigurat măsurile de ordine publică şi protecţia participanţilor în zonele în care se desfăşoară evenimentele cultural-artistice incluse în programul „Zilele Sucevei”.

De asemenea, în intervalul 23-24 iunie a.c, au fost asigurate măsurile de ordine în vederea desfăşurării în bune condiţii a manifestărilor religioase prilejuite de sărbătorirea Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava. În ziua de 24 iunie, peste 100 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, poliţişti, lucrători I.S.U. şi poliţişti locali au acţionat în zona Mănăstirii „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava precum şi pe traseul procesiunii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*