Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO! Tânăr reținut pentru contrabandă. Țigări, bani și o mașină, de peste 60.000 de lei, confiscate de polițiști

Un tânăr de 22 de ani a fost reținut de polițiști după ce a fost prins cu țigări de contrabandă în autoturism și o sumă uriașă de bani.

Vineri, în timp ce acționa pe DJ 29A, din localitatea Zvoriştea, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava a oprit pentru control autoturismul condus de Ilie Florin Cojocariu, din Zvoriștea, de 22 de ani.

În urma controlului autovehiculului, polițiștii au identificat pe bancheta din spate şi în portbagaj, 4.480 pachete cu ţigări cu timbre fiscale extracomunitare (89.600 bucăţi ţigarete), suma de 26.900 lei, bani despre care, suspectul a declarat că îi aparţin mamei sale și suma de 3.326 lei, ce-i aparţinea tânărului.

Țigările și sumele de bani, în valoare totală de 49.280 lei au fost ridicate pentru cercetări, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliției.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, tânărul de 22 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Judecătoriei Suceava cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, precizează IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Tânăr reținut pentru contrabandă. Țigări, bani și o mașină, de peste 60.000 de lei, confiscate de polițiști | Moldova24

Lăsați un comentariu

*