Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Sucevean cu arsuri grave după un incendiu. Medic: Prognosticul este foarte rezervat

Un bărbat din județul Suceava se zbate între viață și moarte la spital după ce a suferit arsuri grave în urma unui incendiu. Gheorghe G., de 89 de ani, a fost scos din locuința care i-a fost cuprinsă de un incendiu, de pompieri.

El a suferit arsuri pe 70% din suprafața corpului, fiind transferat de la Spitalul Județean Suceava la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași.

 

Pacientul are arsuri de gradul I, II si III pe fata, torace anterior si posterior, membru superior bilateral drept si membru inferior bilateral drept. Este posibil ca pacientul sa aiba si arsuri de cai respiratorii. Pacientul se afla intr-o stare foarte grava. Acesta are arsuri pe 70% din suprafata corpului. Este internat in Clinica de chirurgie plastica si reconstructiva. Prognosticul este foarte rezervat avand in vedere suprafata mare afectata, arsurile profunde, varsta inaintata, bolile asociate ale pacientului. Pentru un pacient cu arsuri profunde pe 70% din suprafata corporala este foarte dificil de stabilit care va fi evolutia”, a declarat, pentru Bună Ziua Iași, prof. dr. Diana Cimpoesu, sefa UPU-SMURD de la Spitalul Sf. Spiridon din Iași.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*