Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

De la banchet, la spital. Zeci de elevi și profesori s-au ales cu toxiinfecție alimentară la o pensiune de patru stele

Zeci de elevi și profesori de la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului, au ajuns la spital, duminică, dar și luni dimineață, după ce au participat la banchetul de absolvire.

Petrecerea a avut loc la o pensiune de patru stele din Gura Humorului, vineri seară, iar a doua zi, atât elevi, cât și mai mulți profesori au început să se simtă rău, aveau grețuri, dureri abdominale, așa că s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe.

Aceștia suspectează că tortul ar fi fostul cauza toxiinfecției. Între timp, Direcția de Sănătate Publică (DSP) face verificări în acest caz.

Am declanșat ancheta epidemiologică încă din cursul zilei de ieri (n.r. duminică) după ce am primit anunțul de la spital. Au fost recoltate probe de alimente, teste de sanitație, urmează ca laboratorul să ne comunice când vor fi gata rezultatele și atunci vom trage concluziile. […] La Spitalul din Gura Humorului s-au prezentat 30 de persoane, dar e posibil să fie mai multe, dar până luni dimineață 30 au solicitat la spital consult medical, elevi și profesori”, ne-a declarat Cătălina Zorescu, directorul adjunct al DSP Suceava.

 


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. jean says:

    pt.a informa corect publicul larg ar trebui sa dati si numele hotelului, sau e secret pt.a nu le sifona imaginea.Nu ar strica sa fiti mai putin manipulati.Este vorba de Hotel Toaca Bellevue din Gura Humorului apartinand lui Negrea Petrica , tovarasul de chindii al primarului Ursaciuc si favoritul dnei Ursaciuc MIhaela-directoare liceu, in a organiza toate evenimentele care au legatura cu Colegiul Alexandru cel Bun din Gura Humorului.

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Rulada de pui și apa i-a băgat în spital pe elevii și profesorii din Gura Humorului care au sărbătorit banchetul la Toaca Bellevue. Vezi ce amendă a primit pensiunea! | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*