Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Copil de șapte ani luat pe sus de o mașină, la Câmpulung Moldovenesc

Luni seară, în timp ce conducea autoturismul pe str. I.Hălăuceanu din municipiul Câmpulung Moldovenesc, o localnică de 43 de ani, a surprins şi accidentat ușor un minor de 7 ani din localitate, care, s-a angajat brusc în traversarea drumului public printre maşinile parcate, prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al ambulanţei, care i-a acordat îngrijiri medicale minorului în prezenţa bunicii sale, acesta refuzând să fie transportat la spital.

După accident, conducătoarea auto a oprit autoturimsul la fața locului, după care, apreciind că îngreunează traficul, a modificat locul inițial în care s-a oprit autoturismul și l-a condus circa 20 de metri de locul producerii accidentului, parcându-l pe partea dreaptă și așteptând sosirea poliției.

„Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi “părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural”, susțin polițiștii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*