Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Tânăr pus sub control judiciar pentru furt. A spart locuința unui nevăzător împreună cu trei minori

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Laurențiu Vrînceanu, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Potrivit anchetatorilor,  la data de 29 aprilie 2017, în jurul orei 21:00, inculpatul Vrînceanu Laurenţiu, de 18 ani, împreună cu T.O, de 17 ani, M. I., de 16 ani, B.E.F., de 15 ani şi S.G.A., de 13 ani, toţi din Câmpulung Moldovenesc, în baza unei înţelegeri prealabile, au pătruns prin efracţie în locuinţa persoanei vătămate J.M.I., din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava şi, profitând de faptul că persoana vătămată este nevăzătoare şi locuieşte singură, au sustras un laptop marca MSI, cu diagonala de 15,6″ şi un telefon marca IPhone 5S Gold, după care au părăsit apartamentul.

„Ulterior, bunurile sustrase au fost vândute unei persoane din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Faţă de inculpat a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 18.05.2017, ora 14.30. În cursul zilei de 19.05.2017, procurorul de caz a dispus prin ordonanţă luarea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de inculpatul Vrînceanu Laurențiu, pe o perioadă de 60 de zile”, susțin procurorii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tânăr pus sub control judiciar pentru furt. A spart locuința unui nevăzător împreună cu trei minori | Moldova24

Lăsați un comentariu

*