Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Polițiștii de frontieră din Vicovu de Sus au descins în gospodăria unui bărbat. Au găsit țigări de aproape 33.000 lei

Polițiștii de frontieră din cadrul sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus au descins, miercuri, la domiciliul unui bărbat din județul Suceava, existând informații că acesta deține acasă țigări de contrabandă.

Oamenii legii au descoperit în curtea acestuia un autoturism parcat în care au fost observate mai multe colete cu țigări.

Proprietarul imobilului, un cetățean român în vârstă de 48 ani, a predat de bunăvoie țigările lucrătorilor noștri, care, împreună cu autoturismul, au fost duse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii țigărilor a rezultat cantitatea de 2.978 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 32.800 lei.

Autoturismul folosit la transportul țigărilor a fost indisponibilizat, întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Polițiștii de frontieră din Vicovu de Sus au descins în gospodăria unui bărbat. Au găsit țigări de aproape 33.000 lei | Moldova24

Lăsați un comentariu

*