Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

FOTO! Accident cu patru mașini la ieșire din Siret. Patru persoane au fost rănite

Un accident de circulație a avut loc vineri după amiază, la ieșire din Siret spre Suceava. Patru mașini s-au ciocnit, iar patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Modulul SMURD al Gărzii de Intervenție Siret şi un echipaj SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Rădăuți au intervenit în urma unui accident rutier produs la ieşire din oraşul Siret spre Suceava. În sprijinul pompierilor a intervenit şi un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.
În eveniment au fost implicate 4 autovehicule, în care se aflau, în total, cinci persoane. Una dintre acestea a rămas încarcerată şi a fost extrasă de către salvatori.

După evaluarea medicală, trei persoane, conştiente, au fost transportate la spital, una la UPU Suceava şi două la CPU Siret.

La final, pompierii, cu o autospecială cu apă şi spumă, au sablat carosabilul, îndepărtând scurgerile de carburanți şi lubrifianți, pentru prevenirea producerii altor accidente.

în timp ce conducea autoturismul înmatriculat în străinătate pe DN 2, în afara orașului Siret, o femeie de 36 de ani, din comuna Dornești, s-a angajat în efectuarea unei depășiri neregulamentare, moment în care, a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar din sens opus, de un cetățean bulgar de 56 de ani.
Totodată, în spatele autovehiculului condus de cetățeanul bulgar, circula autoturismul condus de un bărbat de 43 de ani, din orașul Siret, care, pentru a evita autoturismele implicate în accident, a efectuat un viraj spre stânga, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă de un bărbat de 40 de ani, din județul Botoșani.

Din accident, a rezultat rănirea celor trei conducători auto români și a unei femei de 68 de ani din orașul Siret, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 43 de ani.
Conducătorii auto implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Autoutilitară din Botoșani implicată într-un accident cu patru mașini. Patru persoane au fost rănite | BotosaniNews.ro
  2. FOTO! Autoutilitară din Botoșani implicată într-un accident cu patru mașini. Patru persoane au fost rănite – Stiri 24 din 24!

Lăsați un comentariu

*