Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Șefii Primăriei Suceava, ironizați de Dan Cușnir: Sperăm să nu dureze încă 14 ani până vor descoperi aspersorul

Șeful organizației municipale a PSD Suceava, consilierul local Dan Cușnir, a lansat un atac dur, miercuri, asupra conducerii Primăriei municipiului Suceava. Cușnir i-a ironizat pe primarul Ion Lungu și viceprimarii Marian Andronache și Lucian Harșovschi, pentru faptul că „după 14 ani au descoperit că gardul viu din Suceava era bătran, uzat și urât și se tot felicită, ei între ei pentru această descoperire”.

Cușnir le-a recomandat să nu mai ude zonele verzi sau florile din municipiu cu furtunul, ci să folosească aspersorul, care nu incomodează în trafic și nici nu poluează, spune el.

Sperăm să nu dureze încă 14 ani până vor desoperi „ASPERSORUL”. Aspersorul este mai eficient si mai putin deranjant pentru pietoni decat metoda folosita in anul 2014 in Suceava – foto udat cu furtunul … sau se doreste ca acestia sa devina puncte de atractie a Sucevei, un fel de ”Maniken Pis” ai Sucevei ori puncte de blocaj stradal eficient si limitator de viteza administrativ? Poate va descoperi tripleta de la conducerea Sucevei ca aspersorul nu polueaza, nu consuma curent sau benzina si nu incomodeaza circulatia”, a spus Cușnir.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Șefii Primăriei Suceava, ironizați de Dan Cușnir: Sperăm să nu dureze încă 14 ani până vor descoperi aspersorul | Moldova24

Lăsați un comentariu

*