Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

O suceveancă a câștigat titlul de „Femeia anului”- revista Avantaje, la categoria „Excelență în sănătate”

O suceveancă a câștigat titlul de „Femeia anului”- revista Avantaje, la categoria „Excelență în sănătate”. Este vorba despre managerul Clinicilor de Tratament Ambulatoriu şi Rezidenţial ALIAT din Suceava şi Dorna Arini (judeţul Suceava), psihoterapeutul Alina Ciupercovici, care a câştigat marţi seară titlul de Femeia Anului 2016 – Premiile Revistei Avantaje, la categoria Excelenţă în Sănătate, în cadrul Galei Femeia Anului 2016 – Avantaje.

Premiul confirmă recunoaşterea performanţelor deosebite ale colectivului condus de Alina Ciupercovici, în domeniul inovaţiei în psihoterapia adicţiilor. Prin dezvoltarea unui sistem de tratament al dependenţelor unic prin modalităţile de abordare terapeutică curajoasă şi asumată, echipa ALIAT Suceava a luptat pentru demitizarea tabu-ului dependenţelor în practica medicală din România şi în percepţia publică deopotrivă, luptă al cărei succes este confirmat de acest prestigios premiu.

Mulţumesc Revistei <Avantaje> pentru această nominalizare şi acest premiu, sunt nespus de fericită că am câştigat. Felicit toate doamnele nominalizate la acest premiu, înseamnă recunoaştere faţă de profesionalism, de responsabilitate şi de feminitate, în acelaşi timp. Acest premiu este o confirmare a valorii unei munci de peste 10 ani în domeniul adicţiilor de substanţe, un sistem integrat care durează între 8-12 luni, în care un pacient poate primi tratament medicamentos şi psihoterapeutic atât în regim ambulatoriu, cât şi în regim rezidenţial integrat”, a declarat Alina Ciupercovici.

Procesul de votare a început pe 18 ianuarie 2017, pe site-ul www.avantaje.ro , şi s-a încheiat pe data de 17 martie.

Alina Ciupercovici este psihoterapeut si formator, cu o experienţă de peste 10 zece ani în domeniul adicţiilor de substanţe.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. O suceveancă a câștigat titlul de „Femeia anului”- revista Avantaje, la categoria „Excelență în sănătate” | Moldova24

Lăsați un comentariu

*