Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Indivizi condamnați după ce au bătut mai mulți tineri într-un bar din Suceava

Patru tineri au fost condamnați definitiv, vineri, de magistrații Curții de Apel Suceava după ce au bătut mai multe persoane într-un bar din municipiul Suceava. Curtea de Apel Suceava a admis apelurile formulate de Bogdan Andrei Nastasi, Tudor Dumitru Polocoșer, Paul Bogdan Mareniuc și Marian Ionel Falat împotriva sentinței din 29 ianuarie 2016 a Judecătoriei Suceava.

Astfel, Bogdan Andrei Nastasi a primit doi ani și 10 luni de închisoare pentru lovire sau alte violențe, Tudor Dumitru Polocoșer -11 luni de închisoare cu suspendare pe un termen de supraveghere de trei ani, Paul Bogdan Mareniuc a primit 11.000 de lei amendă penală pentru lovire sau alte violențe, iar Marian Ionel Falat – trei ani și două luni de închisoare. Aceștia trebuie să achite 6.000 de lei cu titlu de daune morale.

Totul s-a petrecut în seara zilei de 23 aprilie. Victimele le-au spus poliţiştilor că  în timp ce se aflau în separeul de la etaj au fost agresate fizic de patru indivizi. Poliţiştii au dat de urma răufăcătorilor şi i-au reţinut.

like-facebookBogdan Nastasi, folosind un corp contondent, a lovit două persoane, cauzându-le leziuni care au necesitat 50-60 şi respectiv 11-13 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, apoi, a agresat fizic o altă persoană, cauzându-i leziuni care au necesitat 7-8 zile de îngrijiri medicale. La rândul lor, și ceilalți tineri l-au ajutat să lovească persoanele din club.

Nastasi este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi trei infracţiuni de „lovire sau alte violenţe”, iar Polocoşer pentru „tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi trei infracţiuni de „lovire şi alte violenţe”.

Bogdan Nastasi este unul dintre traficanţii de droguri din reţeaua coordonată de Ilie Popovici, grupare care aproviziona cu droguri peste 600 de tineri din Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Indivizi condamnați după ce au bătut mai mulți tineri într-un bar din Suceava | Moldova24

Lăsați un comentariu

*