Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Lidl face recrutări la Suceava. Cât câștigă un angajat

Retailerul german Lidl a lansat o “Caravana a joburilor”, care va ajunge in toate orasele din tara in care compania detine magazine, inclusiv la Suceava, scopul fiind recrutarea a 500 de persoane.

Potrivit unui anunt al companiei, , “Caravana de joburi Lidl”, care se va desfasura din 15 martie pana in octombrie, va opri in parcarile celor 88 de magazine pe care retailerul le are in 39 de judete.

La Suceava, „Caravana de joburi Lidl” va ajunge de pe 8 iunie până pe 20 iunie la magazinele din județ, respectiv: la Suceava pe 8 iunie, la Șcheia pe 13 iunie, la Fălticeni pe 14 iunie, la Rădăuți pe 15 iunie, iar la Câmpulung Moldovenesc pe 20 iunie.

Cei interesati de o cariera in retail isi pot depune CV-ul in cadrul acestei caravane si pot afla informatii direct de la echipa Lidl despre ce inseamna sa lucrezi in cadrul companiei. Doritorii pot obtine detalii despre cat de repede pot fi promovati in cadrul companiei, dar si in ce constau beneficiile: cursuri, programe si traininguri de dezvoltare profesionala si personala, asigurare medicala gratuita, tichete de masa, vouchere, tichete cadou, abonament la sala, potrivit Stirile Protv.

Lidl anunta, anul trecut, ca de la 1 octombrie 2016, fiecare angajat cu norma intreaga castiga peste 2.199 de lei brut, suma care include valoarea bonurilor de masa. In plus, Lidl are un sistem de salarizare in trepte, astfel ca in primii trei ani de activitate in companie salariul creste automat in fiecare an.
Acelasi sistem progresiv il are retailer-ul si in ceea ce priveste zilele de concediu. Un angajat beneficiaza in primul an de 21 de zile libere, de 23 in al doilea si de 25 in al treilea. Totodata, compania este singurul retailer care ofera angajatilor sai 2 zile libere de Craciun si 2 zile libere de Paste, dar si cadouri pentru copii si tichete cadou pentru diferite ocazii.
Pe langa salariu, angajatii Lidl Romania primesc si alte beneficii, cum ar fi asigurare medicala privata gratuita, acces la clinici si spitale, cu diferite pachete medicale gratuite. Mai mult, si membrii familiei acestora pot beneficia de oferte pentru servicii medicale.

Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Lidl face recrutări la Suceava. Cât câștigă un angajat | Moldova24

Lăsați un comentariu

*