Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

FOTO! Accident cu două mașini! Trei persoane au fost rănite grav

Un accident cu două mașini a avut loc, vineri după-amiază, pe raza localității Păltinoasa. Trei persoane au fost rănite și au ajuns la spital.

Un autotu­rism Dacia Logan condus de Constantin Rusu, de 66 de ani, din municipiul Suceava, circula dinspre Suceava spre Gura Humorului. La un moment dat, șoferul a ieșit din coloană și s-a angajat într-o depășire, însă a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul Volkswagen Golf ce circula regulamentar din sens opus, condus de Paraschiv Dumitrache, de 65 de ani, din Suceava.

În urma ciocnirii dintre autoturisme, o femeie a rămas încarcerată și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru scoaterea sa din autoturism.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată, un bărbat și o femeie au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, fiind în stare foarte gravă,  iar celălalt bărbat la Centrul de Primiri Urgențe Gura Humorului.

Au intervenit modulul SMURD de la Garda de Intervenție Gura Humorului și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță”, a precizat Găleată.

Răniții sunt cei doi șoferi și soția lui Rusu, în vârstă de 64 de ani.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Accident cu două mașini! Trei persoane au fost rănite grav | Moldova24

Lăsați un comentariu

*