Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

A preferat să moară decât să meargă la închisoare! Un bărbat și-a pus capăt zilelor

Un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Vicovu de Sus, și-a pus capăt zilelor, joi, de frică să nu ajungă la închisoare. Ilie Pleșca s-a spânzurat în podul casei mamei sale.

În urmă cu două zile el a fost eliberat din arestul Poliției Suceava, unde a ajuns după ce și-a bătut crunt concubina de 26 de ani, cu care are cinci copii, și a fost pus sub control judiciar.

Bărbatul își bătuse consoarta de mai multe ori, pe numele său fiind un dosar penal pentru violență în familie, înjunghiind-o chiar cu o șurubelniță. Speriat că va face pușcărie, Ilie Pleșca a decis să-și curme viața.

Trupul neînsuflețit a fost găsit de un vecin, care a sunat la 112. O ambulanță a ajuns de urgență la locul respectiv, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbatul sinucigaș. Cadavrul a fost ridicat de medicii legiști pentru efectuarea necropsiei.

 

 

 


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. vivi says:

    Nu mai era așa tare după doar 1 zi de puscarie.Așa ar merita toți cei violenți,dar pe mulți nu-i reclamam la poliție pentru că sunt cadre militare si ar fi mai grav sau de rugamintea copiilor.Doar lașii sunt violenți cu femeile,barbașii slabi si urati la chip și la suflet.De multe ori cei violenți in familie sunt si bolnavi psihic dar nu recunosc.Sunt tari cand amaninta femeile cu moartea ,le pun cuțitul la gat,le bat ,sparg prin casă ,distrug lucruri-dar apoi sunt niște lași bestiile și canaliile.Acesta este un caz fericit ca si-a pus capat zilelor,altele îi suportă până la moartea femeilor care deobicei sfarsesc batute ,dau in boala cronică si se curata repede de supărare.Cel mai fericit caz a fost acesta,cate nu ar da sa li se întâmple așa!!!!!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A preferat să moară decât să meargă la închisoare! Un bărbat și-a pus capăt zilelor | Moldova24

Lăsați un comentariu

*