Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

VIDEO! Scandal în lumea fotbalului. Jucător sucevean bătut de antrenor

Este scandal în lumea fotbalului după ce antrenorul echipei FC Botoșani l-a agresat fizic pe jucătorul sucevean Cătălin Golofca.

Antrenorul FC Botoșani a scandalizat, luni seară, lumea fotbalului, după un gest șocant pe care l-a făcut aproape de finalul partidei contra formației Astra Giurgiu, pierdută cu 3-0.

Tehnicianul FC Botoșani l-a schimbat pe Golofca, iar după ce acesta s-a așezat pe banca tehnică a echipei l-a agresat fizic, lovindu-l peste față.

Imaginile au fost transmise în direct de televiziuni, fiind dur criticate de comentatori.

like facebookLa finalul partidei, Grozavu și-a motivat gestul prin faptul că, la ieșirea de pe teren, atacantul Golofca a scos tricoul de pe el și l-a aruncat în semn de dispreț.

Cătălin Golofca, jucătorul bătut de Leo Grozavu după ce a fost schimbat în minutul 83, a reacționatAtacantul în vârstă de 26 de ani se apără și spune că n-a aruncat cu tricoul pe jos așa cum a crezut tehnicianul moldovenilor.

Totodată, acesta le transmite șefilor de la FC Botoșani că nu va mai lucra niciodată cu antrenorul Leo Grozavu, potrivit gsp.ro. 

Imaginile vorbesc de la sine. Mă duc astăzi să vorbesc cu conducătorii. Se vede că m-a lovit. M-a lovit pentru că mi-am dat jos tricoul de pe mine. El a spus că am aruncat tricoul, dar se vede și pe imagini că tricoul era pur și simplu în fața mea. După ce m-a făcut varză tot meciul, m-a înjurat, am dat tricoul jos de supărare. Poate am jucat și eu slab, poate am avut o zi proastă. Eu am dat cu cotul la Iași și am plătit, am stat pe bară 4 etape. Acum să plătească și el. Cu el nu mai vreau să lucrez. Cum aș putea să mai lucrez cu el? Cum pot să-l mai respect vreodată după ce a dat în mine? Cum pot să-i mai ascult indicațiile acum? E prima dată când a făcut așa, nu știu ce l-a apucat. Dacă mă așteptam să fiu lovit mă apăram și eu. Imaginile vorbesc, eu nu mai am ce spune. Ori plec eu, ori pleacă el. Stau până-n vară și vedem ce va fi“, a declarat Golofca pentru GSP.ro.

Cu toate că a negat că l-a lovit pe jucător, palma dată de Leo Grozavu a lăsat urme. Mai jos puteți vedea poza cu buza spartă a lui Golofca.

Foto: gsp.ro

Foto: gsp.ro

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*