Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Vilă cuprinsă de flăcări la Ilișești

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Ilișești, au intervenit cu patru autospeciale, duminică, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Ilișești.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat la două anexe și la acoperișul casei de locuit (P+1+M), existând pericolul de propagare la întreaga gospodărie.
Incendiul a fost lichidat la ora 5:15.

Au ars aproximativ 50 de metri pătrați din acoperișul casei, acoperișul unei anexe (sală de agrement) pe 120 de metri pătrați și o altă anexă, în totalitate, pe o suprafață de 180 de metri pătrați. Flăcările au degradat planșeul și pereții camerelor aflate la mansarda locuinței, precum și de la o cameră de la etaj.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la tabloul de distribuție, care prezenta defecțiuni.

Din fericire, nu s-a înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și al sălii de agrement, cu bunurile aferente.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Vilă cuprinsă de flăcări la Ilișești | Moldova24

Lăsați un comentariu

*