Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO! Fostul sediu al BCR din Siret, scos la vânzare. Vezi la ce preț!

Fostul sediu al BCR din Siret, imobil ce a fost retrocedat unui cetățean evreu, dar care locuiește în Germania, a fost scos la vânzare de către proprietar. Clădirea, care este situată în centrul orașului, iar pe zi ce trece se degradează.

Culmea este că cei care au reușit să intre în posesia acesteia sunt total dezinteresați. Bucăți din imobil de desprind fiind un real pericol pentru trecători. Stadiul de degradare nu poate fi oprit de către autoritățile locale pentru că Primăria nu este proprietarul clădirii deși înainte ca aici să fie sediul BCR a fost sediul administrației locale.

Imediat după ce a intrat în posesia imobilul, proprietarul a căutat să obține chirie foarte mare, lucru greu de suportat de BCR care a și părăsit locația dar și de alte firme care și-ar fi dorit un spațiu mai ales că este într-o zonă centrală.

Imobilul a fost scos la vânzare în 2013 cu suma de 350.000 de euro, iar în acest an, prețul a scăzut cu 100.000 de euro dar și așa fără sorți de izbândă. Clădirea dispune de etaj, parter și demisol. Nu mai dispune însă de energie electrică, iar cel care ar putea achiziționa acest imobil are avea nevoie de încă 200.000 de euro pentru modernizarea acesteia.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*