Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO! Mii de suceveni, racordați la sistemul centralizat, lăsați fără căldură și apă caldă (Update)

avarie caldura2Mii de suceveni racordați la sistemul centralizat de încălzire din municipiul Suceava au rămas fără căldură și apă caldă, joi, ca urmare a unei avarii la magistrala II de termoficare, care alimentează cartierele Centru, Zamca, George Enescu, Obcini şi Areni, practic este vorba despre peste 11.000 de locuințe.

Doar cartierul Burdujeni are căldură și apă caldă, după ce  Thermonet a decis oprirea temporară a furnizării căldurii și a apei calde pentru a goli conducta principală, de pe Calea Unirii.

like-facebook„O avarie la magistrala 2 de distribuție a agentului termic va face ca sucevenii din zona orașului să nu aibă în cursul zilei de astăzi apă caldă și căldură. Sucevenii vor resimți acest lucru în jurul orelor 10 ale dimineții. Avaria este pe str. Calea Unirii, într-un pasaj subteran vizitabil, iar echipele Thermonet acționează încă de la ora 5 dimineața, în așa fel încât disconfortul să fie cât mai mic”, a precizat viceprimarul Lucian Harșovschi.

UPDATE: S.C. Thermonet S.R.L. anunță reluarea furnizării apei calde și a agentului termic astăzi, 12 ianuarie 2017, începând cu orele 17:00 – 18:00.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*