Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Doi soți, răniți într-un accident la Câmpulung Moldovenesc

accident-suceava-1Doi soți au fost răniți, duminică seară, într-un accident produs la Câmpulung Moldovenesc. Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoturismul, pe str. Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, un tânăr de 22 de ani, din comuna Fundu Moldovei, s-a angajat în depăşirea autovehiculelor care circulau în faţa sa, deşi această manevră era interzisă prin indicator rutier.

like-facebookPe fondul vizibilității reduse ca urmare a ninsorii viscolite şi a carosabilului acoperit cu zăpadă, a tamponat în partea din spate autoturismul condus de un bărbat de 42 de ani, din judeţul Neamţ, angajat în efectuarea regulamentară a virajului la stânga, pentru a pătrunde pe o stradă și care, a fost proiectat în afara părţii carosabile, intrând în coliziune cu un podeţ.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 42 de ani şi a soţiei acestuia, o femeie de 35 de ani, din aceeași localitate, pasageră în autoturismul.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*