Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Un drum din județul Suceava, închis, iar pe altul sunt restricții de circulație din cauza viscolului (Update)

drum-inchisUn drum din județul Suceava a fost închis, duminică, din cauza viscolului puternic, care a dus la formarea mai multor suluri de zăpadă. Este vorba despre DN 17, de la Suceava până la Gura Humorului.

like-facebookPrefectul județului Suceava, Constantin Harasim, susține că s-a luat decizia închiderii circulației pe această porțiune din cauza vizibilității reduse.

„Datorită vizibilității scăzute sub 10m și intensității deosebite a viscolului, avem în continuare DN17 închis între Suceava și Păltinoasa, circulația fiind deviată prin Fălticeni – Cornu Luncii – Gura Humorului. În ceea ce privește situația EON, conform raportului primit la ora 14.00, localitatea Chiril, comuna Crucea este total nealimentată cu energie electrică.  Pe tronsonul Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei, în zona Pasului Mestecăniș, se va restricționa pentru perioade scurte de timp traficul greu peste 7,5 tone în vederea curățării carosabilului și împrăștierii de materiale antiderapante. Pe celelalte drumurile din județ se circulă în condiții de iarnă”, susține prefectul județului Suceava, Constantin Harasim.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*