Joi 21 Iunie 2018, Actualizat 12:00 am

 

Gheorghe Flutur: A fost un val național care a situat PNL la un scor neașteptat de modest, inclusiv filiala Suceava

fluturPreședintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, că se va face o analiză asupra eșecului rezultatului la alegerile parlamentare, iar partidul, la nivel de județ, își va schimba tactica.

Șeful liberalilor suceveni a spus că „sănătos este pentru perioada următoare declanșarea alegerilor de jos în sus în filiale și inclusiv la Suceava”.

like-facebook Flutur a subliniat că trebuie găsite soluții bune pentru consolidarea organizațiilor, iar unde sunt slabe să se treacă la reformarea lor.

Ca să fim realiști până la capăt, Partidul Național Liberal nu a făcut un scor grozav la alegerile parlamentare și nici filiala județeană Suceava. Din acest punct de vedere, vom face o analiză corectă, obiectivă și va trebui să facem niște schimbări de tactică, dar eu cred că sănătos este pentru perioada următoare declanșarea alegerilor de jos în sus în filiale și inclusiv la Suceava. Să găsim cele mai bune soluții pentru consolidarea organizațiilor, iar acolo unde sunt slabe să le reformăm. Mă refer la organizațiile locale. Va trebui, în perioada următoare, să ne îmbunătățim mesajul și comunicarea cu populația, dar și prin intermediul presei. Eu cred că și orice partid responsabil trebuie să-și analizeze unde a greșit și aceasta va face PNL pentru a se îndrepta. Mesajul meu către echipa PNL… și am avut ieri, o întâlnire cu primarii și cu Biroul Politic Județean, este să le judecăm la calm toate aceste lucruri pentru că a fost un val național care a situat PNL la un scor neașteptat de modest, inclusiv filiala Suceava. Am mai trecut prin astea. Ne trebuie cumpătare, înțelepciune și pragmatism. Nu trebuie să ne facem că nu vedem unde s-a greșit și unde am greșit. Trebuie să corectăm. Eu sunt convins că este nevoie de PNL în ecuația politică din România pentru normalitate și pentru echilibru. E firesc, într-o democrație să și câștigi și să și pierzi. Trebuie să înțelegi din aceste lucruri. Și să găsești soluțiile cele mai bune pentru ca în perioada imediat următoare să repari greșelile, să te îndrepți și să devii alternativa. Așa cred că trebuie făcută abordarea în perioada următoare” a spus Flutur.

loading...

1 Comentariu

 1. Sensei_Ygurakakuru says:

  Cand Japonia era zdrobita de americani si imparatul lor trebuia sa se adreseze poporului,pentru prima data in istoria tarii,a facut-o utilizand o capodopera de ambiguitate si imprecizie voita care a pus in dificultate traducatorii occidentali,pana in ziua de astazi.. Era ceva,cam asa: “Intrucat razboiul actual nu a evoluat neaparat in favoarea Japoniei…” Citatul este aproximativ, insa nici reprodus riguros nu are precizia necesara unui act public,pentru ca Japonia trebuia sa admita ca fusese infranta si nu mai avea loc de intors,imprejurare nescontata si situata in afara traditiei nationale ,care nu avea termeni corespunzatori pentru infrangere sau capitulare,in sensul euro-atlantic,pe care il cunoastem si noi…
  Ei,si iata ca iese si jupan Ghita,herr Schmetterling,cum ar fi ,si ce cuvanteaza dumnealui despre rusinoasa tavaleala pe care au suferit-o la alegerile din 11 decembrie? Cam asa:
  “…Partidul national Liberal nu a facut nu a facut un scor grozav la alegerile parlamentare si nici filiala judeteana Suceava….” Nici Hirohito,fostul imparat al Japoniei, nu a reusit sa o aduca din condei atat de frumusel,trebuie sa o recunoastem!
  Insa,la fel ca si inaintasii nostri euro-atlantici din 1945,putem citi printre randuri,ca domnul Flutur incearca sa ne abureasca din nou,sa bagatelizeze amaraciunea hapului inghitit la 11 Decembrie (am scris intentionat cu majuscula…),hap care nu este numai ca fierea ci si ca scaiul,adica daca ai apucat sa-l inghiti,daca nu ai incotro,nu mai poate fi regurgitat, dupa un frumos narav al pedelistilor, si nici eliminat pe caile naturale cunoscute,spre a fi dramaluit si masticat pana la transformare in praf de succesuri de catre anal_istii mesteri in masticat,de la postul TV al unui deputat PDL ,cu mandat castigat la redistribuire,adica la mila calculatorului…
  Nu ne putem astepta ,deci,sa iasa domnul Ghita impreuna cu putrefactul cultural al Bucovinei ,acest Hagienus de Hiliseu_Horea&Kloshka&Krishan,respectiv domnul Nelu,cel cu CV-ul pregatit pentru Academie (fie ea si de informatii…),ca sa ne spuna ce au gresit,cum au iesit dumnealor la jumatatea procentelor echipei odiosului Stan ot Falticeni (care nici macar nu este din Bucovina,mon Dieu!!) de vreme ce Ghita a stabilit prin aceasta magnifica analiza japoneza ca este vorba doar de fatalitate – un vant prost,miasme neasteptate,o ratacire de moment a vulgului alegator,ca sa se dovedeasca doar ca, daca-i lasi,asa,de capul lor,astia te duc ca ceasul in Kiseleff,la CC al PSD,frate!
  Ceva scos ca din puţul gândirii lui Adi Popa,de la FCSB (Fotbal Club Stâna lui Becali) in sensul ca golurile lor nedrepte ne-au turnat plumb in picioare,arbitrul a uitat ce-am vorbit,asa ca ne-au mai dat vreo doua,intr-un moment de neatentie, dar noi am pasat mai mult,i-am dominat,insa n-a fost sa fie,noi ramanem o echipa unita,o familie,o sa-i cumparam pe toti alibecii,apoi le aratam noi lor…
  Deci nu ca i se urcase la cap lu’ domnu’ Ghita,ca credea dumnealui ca numai sa se arate si cad alegatorii si alegatorele cu cracii-n sus,sa le dea lor 10(zece) deputati si cca 2 senatori ,plus inca vreo trei la redistribuire,nici vorba… Nici ca s-au bazat excesiv pe aportul de imagine al unui anume domn Csolosz sau al unei anumite Mizza-Biciclista,nu…
  Ca pe vremea in care pe la noi prin Bucovina lui Ghita mai venea o anume Nutzi of Pleshkoy,era,cel putin,un avantaj din categoria foloaselor necurvenite,pentru sine sau pentru altul.. Caci plutea pe deasupra,ca spiritul lui Manitu,promisiunea greu de incadrat in vechiul cod penal,precum ca: ” Ghita,daca esti cuminte si papi tot,cine stie,poate iti ramane si tie una bucata buna bucaţica buca (in sensul de zona bucala,de cale orala,cum ar fi,nu ce ganditi dvs. in pauzele de publicitate!) ca sa-ti fie de pupat, dar sa fie clar ca nu poate fi vorba decat despre bucata de buca situata in unghiul mort al ochiului defect al stim noi cui!”
  Dar acum,ce sa mai pupe,bietul Ghita? Tijele,kioambele răşchitoarei cu studii la Moscova? Poala popii?
  Că care popă,dacă nu vă este cu supărare? Ca doar n-o fi binecredinciosul Serban Costache ,un fel de imitatie de popa,pastor pe regiunea penticostala de nord-est,colonel in rezerva,fiindca nici nu este clar daca ei au poale,acestea fiind concesionate artistelor care-l incanta sporadic pe Ghita!
  Din aceasta dilema nu puteti iesi.
  Caci iata ca nici sasul nu-i poate scoate din kkt,fiindu acestu kkt si prea grossu dar si prea greu si stricandu-le lor maselele de minte,astazi si maine,amin…

  Răspunde

Lăsați un comentariu

*