Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Mașină spartă de hoți pe o stradă din Suceava. Au furat o sumă uriașă

masina cu geamul spartUn autoturism a fost spart de hoți, duminică după-amiază, pe strada Profesor Lecca Morariu, din municipiul Suceava.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența victimei, o tânără de 23 de ani, din comuna Frătăuţii Vechi, care, în cursul zilei, în jurul orei 12.00, a parcat autoturismul în zonă și a lăsat bunurile în interior la vedere, persoane necunoscute au spart geamul portierei și au sustras un portofel cu bani şi documente, valoarea prejudiciului fiind de circa 5.500 lei.
like-facebook
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Valeriu says:

    Verificati atent pe noua mana dreapta a lui geo buruiana stefan semian… suspect pe facebook poze numa la cafenele, chiar daca lucreaza, dar la cazierul lui e suspect si unde lucreaza ma rog metaforic vorbind, sau cei de la distrugeri ii tin partea ca multi altii, nici ordinea publica nu a reusit sa ii scoata figurile de atotputernic

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*