Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Coliziune între două mașini, la Molid. O femeie a fost rănită

accident-suceavaO coliziune între două mașini a dus la rănirea unei femei de 79 de ani. Accidentul s-a petrecut duminică, pe DN17, în localitatea suceveană Molid, comuna Vama.

În timp ce conducea autoturismul, un localnic de 31 de ani nu a păstrat distanța regulamentară în mers, față de autoturismul condus în fața sa, de un tânăr de 27 de ani, din județul Botoşani, intrând în coliziune față-spate cu acesta.

like-facebookDin accident, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 79 de ani din comuna Vama, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 31 de ani.

„Victimei i-au fost acordate îngrijiri de către echipajul medical sosit la fața locului, după care, aceasta, a refuzat transportul la spital pentru investigații suplimentare. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*