Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Șefa femeilor social-democrate din Suceava a absolvit Școala de Studii Academice

oana-pintileiFinal de an și diplome de absolvire la Institutul Șincai, pentru absolvenții Școlii de Studii Acadamice „Ovidiu Șincai”. Între cei 40 de cursanți s-a aflat și liderul femeilor social democrate din județul Suceava, Oana Elena Pintilei.

„În decursul anului 2016 am avut onoarea să urmez cursurile celei de a XII-a ediţie a Şcolii Europene organizată de Institutul „Ovidiu Şincai””, a spus Oana Pintilei.
like-facebook
SEOS face parte din rețeaua Şcolilor de Studii Politice constituită sub egida Consiliului Europei având ca scop susţinerea şi promovarea valorilor şi principiilor europene prin intermediul unei noi generaţii de lideri. Şcolile Europene oferă training în domeniile practicii europene, drepturilor omului şi statului de drept tinerilor factori de decizie din România. Cursul este constituit din mai multe module de pregătire, ultimul modul de practica desfășurându-se in Franta prin participarea la Forumul Mondial pentru Democrație de la Strasbourg.

Participanții la acest program sunt tineri lideri de opinie: parlamentari și lideri politici din toate partidele, înalți funcționari guvernamentali, reprezentanți ai mediului de afaceri, ai mass- media și ai mediului universitar.

Cei peste 40 de cursanţi selectaţi anual au în general vârste cuprinse între 22 şi 40 de ani, sunt angajați în viața cetății și în același timp foarte buni specialiști în domeniul lor de activiate, sunt absolvenţi ai unei forme de învăţământ superior și buni cunoscători ai cel puţin unei limbi de circulaţie internaţională. Selecţia participanţilor promovează excelența asigurând în același timp o cât mai largă reprezentarea a spectrului de orientări politice și diferitelor medii sociale, geografice şi etnice ale ţării, precum și o participare cât mai mare a femeilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*