Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

FOTO! Tragedie! Un consilier local a murit strivit de un tractor

consilier-local-mort-1Tragedie într-o familie din comuna suceveană Bunești.Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din satul Petia a avut parte de un sfârșit groaznic înainte cu câteva zile de sfintele sărbători ale Crăciunului.

like-facebook Dan Irimescu, căsătorit, tată a doi copii, consilier local din partea PSRO, a murit joi după-amiază sub tractorul cu care plecase să are parcela de pământ din sat.

El a fost găsit fără suflare în jurul orei 16.00, de către un cioban care trecea cu oile prin zonă. Potrivit primarului comunei, Ioan Dolcean, localnicul a plecat de acasă să împrăștie gunoi pe un teren care îi aparține. El a vrut să treacă o râpă și din cauza lapoviței, care a făcut ca terenul să fie moale, nu a mai putut urca cu tractorul, utilajul răsturnându-se.

„Era un om deosebit, muncitor și cunoscut ca un harnic. Era cunoscut în comuna ca un foarte bun mecanic la reparat mașini. Ne pare rău. Dumnezeu să-l odihnească”,  a spus primarul comunei.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea acestui nefericit eveniment.

Dan Irimescu a lăsat în urmă o soție îndurerată, dar și două fetițe de șapte și 13 ani.


Loading...

loading...

1 Comentariu

Lăsați un comentariu

*