Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Primarul Sucevei își donează biletul la meciul Foresta- Steaua. Vezi cui!

ion-lungu-suceava-2Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a decis să își doneze biletul la meciul Foresta- Steaua, de joi, pe care l-a primit din partea organizatorilor, unui elev de la Liceul cu Program Sportiv. Norocul care va primi biletul este Cosmin Bujuc, un înfocat suporter.

„Eu nu voi merge la meciul de fotbal, dar conform protocolului cu Federația Română de Fotbal, partenerii de acolo, am primit o invitație la tribuna oficială. Această invitație a mea o voi da unui tânăr fotbalist de la Liceul Sportiv. El se cheamă Bujuc Cosmin, component al lotului de fotbal republican de la LPS Suceava, clasa a XII-a D. Deci din respect pentru cei care au stat la coadă la bilete 6-7 ore, nu voi merge pe stadion la meci. În același timp, voi sta în fața ecranului și voi urmări meciul”, a declarat Ion Lungu.
like-facebook
Edilul a mai precizat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă că Primăria a primit o scrisoare de felicitare de la Răzvan Burleanul, preşedintele Federației Române de Fotbal, pentru implicarea în activităţi fotbalistice la Suceava.

Primăria și Consiliul Local Suceava a alocat 50.000 de euro pentru organizarea meciului dintre Foresta și Steaua, pe stadionul Areni, în nocturnă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*