Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO! Se lucrează la montarea instalației de nocturnă pe stadionul Areni

stadion-areni-suceava-pregatiri-nocturna-meci-foresta-suceava-steaua-9Instalația de nocturnă a fost adusă, iar luni se lucra pentru montarea acesteia pe stadionul Areni din municipiul Suceava.

Totodată, o comisie formată din reprezentanți ai Primăriei Suceava, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ai Inspectoratului Județean de Jandarmi și ai Poliției Locale, verifică dacă s-au luat măsurile de securitate la stadion.

Asigurarea finanţării necesare închirierii nocturnei şi a pregătirilor pentru desfăşurarea meciului dorit de mulţi suceveni a fost aprobată de consilierii locali suceveni, care au decis ca suma de 225.000 lei să fie alocată printr-un contract de asociere între municipiul Suceava şi Asociaţia Club Sportiv Foresta Suceava, pentru perioada 14 octombrie – 10 noiembrie 2016.

like-facebookBanii primiţi sunt folosiţi de Foresta pentru închirierea instalaţiei de iluminat, pentru asistenţa tehnică necesară, precum şi pentru realizarea unor afişe şi programe ale meciului cu Steaua din Cupa României.

Pretul unui bilet de intrare la meciul dintre Foresta şi Steaua va fi între 30-50 de lei, în funcţie de locul pe stadion. Traficul va fi restricționat în jurul stadionului, joi, 27 octombrie, de la ora 18.00.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*