Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO! Coadă uriașă pentru bilete la meciul Foresta- Steaua. Sute de persoane așteaptă la rând

cozi-pentru-bilete-meci-pe-stadionul-areni-foresta-steaua-8Sute de persoane s-au așezat la o coadă interminabilă, la stadionul Areni, pentru a cumpăra bilete pentru meciul dintre Foresta Suceava și Steaua, din Cupa României.

Mulți dintre suporteri au venit să stea la rând încă de la primele ore ale dimineții deși biletele vor fi puse în vânzare abia de la ora 15.00.

Stelian Vasilescu, de 58 de ani, aștepta de câteva ore la rând.

„Vreau să cumpăr patru bilete, pentru mine, soția mea, copil și nepot. Chiar dacă soția mea nu este microbistă, vrea să vină la acest meci”, a spus bărbatul.

like-facebookJandamii sunt la fața locului și se asigură că este păstrată ordinea și nu sunt incidente.

Sunt persoane care vor să cumpere și 28 de bilete pentru mai mulți prieteni, dar rămâne de văzut dacă vor putea, mai ales că conducerea clubului Foresta a precizat clar că vor fi vândute maxim câte patru bilete de persoană pentru a fi evitată specula.

„Eu am venit să cumpăr 10 bilete, pentru mine și câțiva prieteni din Suceava, și cinci pentru prieteni din Botoșani”, a spus un alt microbist.

Pentru un bilet la peluză, prețul este de 30 lei, la tribuna a doua 40 lei, iar la cea oficială 50 lei. Vor fi puse la dispoziția suporterilor 6.000 de bilete.

Meciul Foresta – Steaua se va disputa pe 27 octombrie, ora 21.30. Președintele clubului Foresta Suceava, Dorin Goian, spune că partida cu Steaua din Cupa României este poate cel mai important eveniment din ultimii ani, din punct de vedere sportiv.

 

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*