Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Vezi cine îi ia locul Mirelei Adomnicăi pe lista PSD pentru alegerile parlamentare!

Mirela AdomnicaiCandidatul PSD la Camera Deputaților, Mirela Adomnicăi, a fost înlocuită, pentru alegerile parlamentare, cu Maricela Cobuz, medic specialist pediatrie la Secția de Neonatologie din cadrul Spitalului Județean Suceava.

Pentru a se face remarcată în rândul social-democraților, ea a fost făcută în urmă cu circa două luni, președinte al organizației municipale a PSD Suceava.

like-facebookReamtim că, potrivit unor surse din PSD Suceava, directorul AJOFM, Mirela Adomnicăi și fostul prefect, Florin Sinescu au fost scoși de pe lista de candidați pentru alegerile parlamentare din decembrie, locul lor fiind luat de alte persoane.

De altfel, pe un loc considerat elegibil ar trebui să se afle măcar o reprezentantă a sexului frumos și se pare că Mirela Adomnicăi al căruit vot obținut la Colegiul Județean Executiv al PSD a fost mai mare decât al deputatului PSD, Eugen Bejinariu a fost considerat suspect în condițiile în care aceasta nu s-a remarcat cu nimic în partid. Mai mult, potrivit acelorași surse, Cătălin Nechifor ar fi fost înlocuit de pe prima poziție a Camerei Deputaților, cu deputatul Eugen Bejinariu, acesta ocupând locul II pe aceeași listă.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Molima says:

    Normal Cobuz a muncit mult in PSD a alergat in partid s-a zbatut ,a suferit cot la cot cu prostii care au muncit precum Adomnicai, Bereanu ,Dontu, Sinescu….Cum sa nu e cea mai bine cotata a cazut ca maimuta cu curul rosu la Stan in brate .

    Răspunde
  2. XYZ SURSA says:

    Are PSD candidati buni pt cascadorii rasalui 🙂 Iordache care nu s-a afirmat cu nimic in partid in afara de casa care a fcut-o pe spaga de la inspectoratul scolar ,doar nu din salar de bugetar 🙂 Radulescu care 4 ani a fost vicepresedinte la consiliu judetului ce a facu??? aaaa ..A HIBERNAT , Bejenariu care nu il vede nimeni timp de 4 ani si vine la prosti sa -l voteze sa mai prinda imunitate ca are nevoie .. si cel mai important Stan de la falticeni cu pensie de 4000 de lei sa o zica sucevenilor cand cere votul de unde are pensie… de la handicap???? Astia sunt candidatii psd-ului . Bv candidati dupa chip si asemanare. Poate iese si Marza cu terenurile de la METRO sa zica si el cum le-a luat pe salar de parlamentar 🙂

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*