Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

FOTO! Percheziții la suspecți de trafic de droguri. Indivizii aduceau cocaină și hașiș din Italia

droguri2Au fost percheziții de amploare, joi, pe raza județului Suceava, dar și în Mureș. Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Târgu Mureș și cei de la Direcția Operațiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Târgu Mureș, au destructurat o grupare infracțională care efectua trafic de cannabis, hașiș, heroină și etnobotanice.

Au efectuat 14 percheziţii domiciliare în judeţele Mureş şi Suceava, la membrii unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de risc şi de mare risc și efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.

droguriLa activități au participat și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava și jandarmi.

În fapt, din cercetări a reieșit că, în perioada septembrie-octombrie a.c., cei 5 membri ai grupării, respectiv M.C., M.D., M.I., B.C.D. şi R.A.M.,  ar fi introdus în ţară, din Italia, droguri de risc (haşiş şi cannabis) şi droguri de mare risc (cocaină), pe care le-ar fi comercializat în județele Mureş şi Suceava.like-facebook

De asemenea, aceștia ar fi vândut diverse cantităţi de substanţe cu efecte psihoactive denumite generic „etnobotanice”, mai multor persoane, inclusiv unor minori.droguri3

În urma percheziţiilor, au fost ridicate cantităţi semnificative de cannabis, haşiş şi cocaină.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Târgu Mureş urmează a fi prezentaţi atât cei 5 membri ai grupului infracţional organizat, cât şi alte 15 persoane implicate în cauză.

Acţiunea a beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*