Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Doi cunoscuți sportivi, cetățeni de onoare ai comunei Berchișești

sportivi-cetateni-de-onoare-la-berchisesti-2Doi cunoscuți sportivi de rugby vor deveni cetățeni de onoare ai comunei Berchișești. Distincția le va fi oferită în cadrul celei de a V-a ediţii a Turneului de rugby „Viorel Lucaci”, care va avea loc duminică, 9 octombrie, în localitate. Este vorba despre Viorel Lucaci și Mihai Ianoș.

like-facebookManifestarea a devenit tradiţională deja și promovează dezvoltarea armonioasă a copiilor şi tinerilor din zonă prin sport şi mişcare în aer liber. Evenimentul patronat de Primăria comunei Berchişeşti este strâns legat de numele căpitanului echipei de rugby Steaua Bucureşti, Viorel Lucaci, sportiv care s-a născut şi a crescut în localitate.

sportivi-cetateni-de-onoare-la-berchisesti-1Potrivit primarului comunei, Violeta Țăran, acesta este şi component al echipei naţionale de Rugby a României, fapt ce constituie un imbold suplimentar pentru tinerii comunei de a face performanţă şi a-i urma exemplul.

„Cu prilejul ediţiei a V-a a Turneului de rugby, Primăria Berchişeşti va acorda titlul onorific de cetăţean de onoare al comunei lui Viorel Lucaci şi Mihai Ianoş, campion naţional, balcanic şi mondial la canotaj, originar tot de pe aceste meleaguri. sportivii noştri de care suntem mândri! Organizatorii competiţiei, Primăria Berchişeşti, Clubul Sportiv Şcolar Gura Humorului, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava şi Şcoala Generală Berchişeşti vor premia şi aduce în centrul atenţiei tinerii sportivi din localitate care s-au remarcat în competiţiile naţionale şi internaţionale, la diferite discipline, precum rugby, judo şi canotaj”, susține primarul Violeta Țăran.sportivi-cetateni-de-onoare-la-berchisesti-3


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*