Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Medicul psihiatru Alexandru Paziuc candidează independent la alegerile parlamentare

lucian-paziucMedicul din cadrul Spitalului de Psihiatrie din Câmpulung Moldovenesc, Alexandru Paziuc, candidează independent la alegerile parlamentare din decembrie.

Paziuc va candida pentru un mandat de deputat, susține el, pentru că s-a săturat „ de acest circ politic un spectacol hidos care se repetă de la Revoluție încoace având aceeași regie, aceeași actori și din păcate aceeași spectatori aparent neputincioși”.

like-facebook„Anunțându-mi candidatura ca independent, probabil că îmi voi pierde calitatea de membru PNL, partidul pentru care am câștigat un mandat de consilier local la Câmpulung Moldovenesc. Principiile și valorile sale adevărate m-au călăuzit și mi-au dat curaj să fac acest pas. Nu îi voi dezamăgi pe cei care au crezut în mine. Îmi respect colegii și le urez succes. Ceea ce pot să le transmit este că voi face o campanie fair play. Cred că este timpul să lăsăm deoparte atacurile la persoană, șantajul sau mizeriile care de regulă sunt aruncate pe piață pentru a compromite un candidat sau altul”, a spus Paziuc.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*