Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Accident grav! O femeie a murit, iar alte două persoane au fost rănite

accident-ranitO femeie a murit, iar alte două persoane au fost rănite într-un grav accident de circulație care a avut loc luni, pe DN 2H, la ieșirea din localitatea Rădăuți  spre Gălănești.

Evenimentul rutier s-a produs după ce un șofer de 52 de ani, Gheorghe Ursachi, din Vicovu de Sus, care conducea un autoturism Mercedes înmatriculat la Iași, a intrat în depășirea unei mașini Dacia Logan, la volanul căreia se afla un Mircea Ungurean, de 67 de ani din Rădăuți, dar în acel moment  venea din sens opus o altă mașină, iar șoferul a tras repede de volan pentru a reintra pe banda de mers.

like-facebookAtunci a lovit autoturismul Dacia Logan. Rădăuțeanul de la volan a încercat să evite impactul și a frânat brusc, dar mașina s-a răsturnat și a rupt un indicator de pe marginea drumului. Soția acestuia, Lăcrămioara Ungurean, de 66 de ani, aflată pe bancheta din spate a mașinii a rămas încarcerată. După ce a fost scoasă din mașină de un echipaj de descarcerare, ea a fost resuscitată de cadrele medicale, dar, din păcate, nu a supraviețuit.

La spital a ajuns șoferul din Logan, care a suferit un atac de panică, dar și o altă femeie, Ana C., de 62 de ani, pasageră în același autoturism, care a fost rănită. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. Niciunul dintre șoferi nu era sub influența băuturilor alcoolice.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*