Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Lucrările la șoseaua de centură a Rădăuțiului vor începe în 2017. Șeful CNADNR: Am avansat foarte mult în relația cu constructorul

flutur-ministrul-transporturilor-si-seful-cnadnr-3Șeful Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Cătălin Homor, susține că lucrările la şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi vor începe în 2017, cel mai probabil în primăvară.
like-facebook

flutur-ministrul-transporturilor-si-seful-cnadnr-1„Am avansat foarte mult în relația cu constructorul, sunt probleme contractuale care vin din trecut, din istorie, estimăm că undeva în cel mult o lună vom ajunge la un consens și va demara organizarea de șantier, iar lucrul efectiv, în forță, într-o mobilizare bună o vom vedea în sezonul ce urmează și anume aprilie- martie, în funcție de vreme”, a declarat Homor.

Contractul de execuţie a şoselei de centură a municipiului Rădăuţi are o valoare de 82 de milioane de lei, la care se adăuga TVA de circa 19 milioane de lei. Șoseaua de centură a municipiului Rădăuţi va avea 16 kilometri, iar lucrările vor fi realizare de UMB Spedition.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*