Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Tânăr de 22 de ani trimis după gratii. Și-a ucis tatăl în încercarea de a-și apăra mama

inchisoareUn tânăr, în vârstă de 22 de ani, a fost trimis după gratii de magistrații Tribunalului Suceava după ce și-a ucis tatăl.

Mihai Moșneagu, din comuna Preutești, a primit cinci ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie raportat la infracțiunea de omor. Decizia judecătorilor suceveni nu este definitivă, ea poate fi atacată prin apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Totul s-a petrecut pe 18 iunie 2016. Mihai Moșneagu le-a declarat polițiștilor că în acea seară, între părinții săi a izbucnit un scandal după ce tatăl său, de 52 de ani, Ștefan Moșneagu, a consumat mult alcool, iar la un moment dat a vrut să o lovească pe mama sa cu un cuțit de bucătărie.

like-facebook
Tânărul, Mihai Moșneau, a intervenit să-și apere mama, iar ca să nu fie lovit de tatăl său, i-a întors mâna cu cuțitul și i-a intrat în gât tatălui său.

După întreaga grozăvie, tânărul de 22 de ani a sunat la 112 și a spus ce a făcut. La locul respectiv a ajuns și o ambulață, dar din păcate cadrele medicale nu au mai reușit să-l salveze pe bărbat.

Cadavrul a fost ridicat de medicii legiști pentru efectuarea necropsiei.

Tânăr arestat după ce și-a ucis tatăl


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*