Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO! Accident cu trei răniți. Trei mașini au fost avariate din cauza unui șofer obosit

accident7Un grav accident de circulație a avut loc joi, pe DN 2, în afara localităţii Capu Codrului. Un șofer de 25 de ani, din comuna Mănăstirea Cașin, județul Bacău, a produs accidentul din cauza oboselii.

George Silviu Jitea, în timp ce conducea autoutilitara marca Mercedes-Benz, proprietatea lui SC Vimpex SRL Mănăstirea Casin, în afara localităţii Capu Codrului, având direcţia de deplasare municipiul Fălticeni către Gura Humorului, din cauza oboselii, a condus imprudent, a pierdut controlul volanului, a intrat pe acostament, după care a intrat în coliziune cu autoturismul marca Dacia Logan ce se afla parcat pe marginea părţii carosabile.

like-facebookApoi, autoturismul Dacia a fost proiectat înainte şi spre dreapta lovind cu partea din faţă  un gard ce împrejmuieşte o societate şi autoturismul marca Volkswagen ce se afla parcat în afara părţii carosabile, care la rândul său a fost proiectat către înainte acrosând doi pietoni. Este vorba despre Petre N., de 56 ani şi Costel T., de 39 ani, ambii din comuna Capu Câmpului.

Nici șoferul nu a scăpat fără răni. El s-a ales cu un traumatism cranio cerebral contuzie cervicală. Cei trei răniți au fost transportați la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului. Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Polițiștii continuă cercetările.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*