Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

A dat cu mașina peste un biciclist care circula haotic

biciclist accidentUn bărbat de 51 de ani a dat cu mașina peste un biciclist de 86 de ani care circula haotic. Accidentul a avut loc duminică după-amiază, pe DN 2H, în localitatea suceveană Bădeuți.

Un bărbat, de 86 de ani, localnic, se deplasa pe o bicicletă, iar în dreptul unui imobilul a virat brusc stânga, fără să se asigure corespunzător, a pătruns pe sensul opus de mers și în apropierea unei treceri pentru pietoni, a fost acroșat cu partea stângă de autoturismul, condus regulamentar de un bărbat, de 51 de ani, din municipiul Dorohoi, județul Botoșani.

like-facebookBiciclistul a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, după care la Spitalul Județean Suceava, dar nu a rămas internat. Acesta nu a fost testat cu aparatul etilotest, dar i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*