Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Tragedie! Doi tineri au mers la scăldat, dar au murit înecați

inecati in suceava liteni6O tragedie a avut loc, duminică după-amiază, în localitatea Liteni. Doi tineri, unul în vârstă de 20 de ani, iar altul de 21 de ani, au murit înecați în râul Suceava.

Cei doi, unul din Cristești, unul din Tudora, județul Botoșani, au mers alături de mai mulți prieteni și rude la scăldat. La un moment dat unul dintre ei a intrat în apă, dar a fost prins de curenți și nu mai ieșit. Celălalt a sărit după el să îl salveze, dar nu a mai ieșit nici el.

Beniamin Patrașcanu este din Cristești, iar Adrian Banu din Tudora.

like-facebookPompierii au intervenit pentru căutarea trupurilor acestora.

„Dispeceratul pompierilor militari suceveni a fost anunțat, duminică după-amiază, despre faptul ca doi tineri, în vârstă de aproximativ 20 de ani, au dispărut sub apele râului Suceava, în zona fostei balastiere din oraşul Liteni. La fața locului s-au deplasat echipaje de la Punctul de Lucru Dolhasca şi de la Detaşamentele de Pompieri Suceava şi Fălticeni, cu două bărci pneumatice şi un echipaj SMURD. Până la lăsarea serii, echipajele salvatorilor au periat fundul apei, cu accesoriile specifice, însă din păcate fără rezultat. Căutările vor continua, urmând ca şi echipajul scafandrilor să se alăture forțelor prezente la fața locului”, susține purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*