Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO! Gheorghe Flutur, în lacrimi. Zeci de colegi din politică și parlamentari, alături de el, la înmormântarea mamei sale

inmormantare flutur9Lacrimi și durere în familia președintelui ales al Consiliului Județean Suceava, senatorul Gheorghe Flutur. Câteva sute de persoane, printre care și parlamentari sau politicieni, au fost alături de familia îndoliată pentru a o conduce pe ultimul drum pe Ecaterina Flutur, mama șefului administrației județene, în vârstă de 85 de ani.

Corpul neînsuflețit a fost depus luni la Capela din cimitirul situat în apropierea Mănăstirii Voroneț, iar joi a avut loc înmormântarea. Un sobor de 14 preoți au oficiat o impresionantă slujbă religioasă de înmormântare.
like-facebook
Gheorghe Flutur i-a avut alături pe cei doi copii. Durerea familiei nu poate fi descrisă în cuvinte chiar dacă Ecaterina Flutur a plecat în lumea celor de dincolo la o vârstă înaintată. Au fost depuse coroane și jerbe de flori din partea rudelor, prietenilor, partidele politice, primăriilor din județ, Direcției Silvice, Instituției Prefectului etc. Și premierul Dacian Cioloș a trimis în semn de omagiu o coroană de flori.

Au venit să aducă personal un ultim omagiu rudele apropiate ale lui Gheorghe Flutur, Sorin și Cătălin Flutur, primarul Sucevei, Ion Lungu, care a venit alături de unul din frații său, senatorul Steliana Miron, deputații Ioan Bălan, Dumitru Pardău, Constantin Galan, Radu Surugiu, deputatul ALDE, Alexandru Băișanu, vicepreședintele administrației județene, Ilie Niță, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, primarul orașului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, vicepreședinții liberali din viitorul CJ, Gheorghe Niță și Viorel Seredenciu, șefii de instituții, foarte mulți primari din județ. Nu a lipsit nici prefectul județului, Constantin Harasim. Trebuie amintită și prezența deputatului PNL de Bistrița, Ioan Oltean. Și Valerian Solovăstru, de la Direcția Silvică a fost alături de Flutur.
După slujba de înmormântare, cei prezenți au fost invitați la praznic.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*