Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Ion Lungu reales primar. Este la al patrulea mandat

lunguIon Lungu, candidat din partea PNL la alegerile locale, a obținut majoritatea voturilor sucevenilor, câștigând pentru a patra oară un mandat de primar.

El a obținut cu 3.000 de voturi mai mult decât contracandidatul său, Tiberius Brădățan, de la PSD.

Din numărătoarea paralelă a voturilor, realizată la sediul Partidului Național Liberal, Ion Lungu a obținut 42% din voturile cetățenilor din municipiul Suceava.

like-facebook„Conform numărătorii paralele, am câștigat alegerile pentru Primăria municipiului Suceava, cu 42% din voturile exprimate de către cetățenii orașului, având  cu 3.000 de voturi mai multe decât următorul contracandidat,  respectiv domnul Tiberius Brădățan”, a declarat Ion Lungu, care a mulțumit pentru victorie echipei sucevene.

„Vreau să mulțumesc întregii echipe și în primul rând domnului deputat Ioan Bălan care este alături de mine, doamnei deputat Sanda Maria Ardeleanu, consilierilor locali, domnului președinte Gheorghe Flutur, care m-a sprijinit în această campanie electorală”, a spus Lungu.

Edilul a mai precizat că este un om realist și vrea să arate oamenilor că se ține de cuvânt.

„Greul de-abia de acum începe. Incepând de astăzi, luni, șase iunie 2016 mă voi duce la Primărie și mă voi ocupa de lucrurile presante:  să atragem fonduri europene, să ducem la îndeplinire ceea ce am promis sucevenilor. Vrem să arătăm că suntem oameni de cuvânt, că în campania electorală, când am mers pe teren am identificat o sumedenie de probleme de rezolvat în orașul nostru, dar sper ca împreună cu echipa liberală, cu domnii consilieri, cu parlamentarii noștri, cu domnul președinte Gheorghe Flutur și nu în ultimul rând cu cetățenii municipiului Suceava, să putem rezolva problemele pe care dânșii le cer spre rezolvare”, a spus Lungu.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*