Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

FOTO! Accident cu doi răniți. Șoferul vinovat a fost orbit de soare

accident suceava (1)Un accident de circulație a avut loc, sâmbătă dimineață, pe strada Cernăuți din municipiul Suceava, la intersecția cu strada Serpentinelor. Două persoane au fost rănite după ciocnirea a două mașini. Unul dintre șoferi, încercând să evite impactul, a intrat într-o bordură și s-a răsturnat cu autoturismul.

Șoferul vinovat, în vârstă de 43 de ani, care nu a acordat prioritate la ieșirea de pe strada Cernăuți, susținea că a fost orbit de soare și nu a văzut ce se întâmplă.

like-facebookNiciunul dintre șoferi nu era băut. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Salvatorii au luat măsurile specifice de siguranţă, au balizat zona, au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori şi au verificat eventualele scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi. Concomitent, au acordat primul ajutor medical pentru trei persoane care au fost implicate în accident. Două dintre acestea, un bărbat de 39 de ani şi o femeie de 52 de ani, fiind transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. A treia persoană a refuzat transportul la spital”, susține purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*